#ConsumoModerado

#ConsumoModerado

L'acció busca impactar en els joves a través de les reds socials. Amb aquest motiu s'ha posat en marxa una web i s'han posat en marxa diversos perfils en les reds socials, especialment, Instagram, pel seu especial impacte entre els joves. La campanya es podrà seguir amb l'etiqueta #ConsumoModerado.
Si vols col•laborar i participar envia'ns el teu vídeo a: info@fotur.es
                                                                                                 
                                                                                           Noticies

#ConsumoModerado

#ConsumoModerado

#ConsumoModerado

#ConsumoModerado

Artistes col.laboradors

Mónica X
Marien Baker
Luis López
Dj Victor Perez
Dj Suri
Dgrace
Coqui Selection

Mónica X

Mónica X és la Dj espanyol més coneguda internacionalment, sempre en les llistes de les millors djs a nivell global. Ha pnxat per mig món, en més de 30 països, en els clubs i festivales més prestigiosos, així com amb els millors djs: Steve Aoki, Tiesto, Ferry Corsten, Nervo, Dimitri Vegas & Like Mike entre altres.

Veure mes

Marien Baker

Marien Baker ha estado tocando este verano en Medusa Beach Festival, Blue Marlin Ibiza, Turquía, Francia

Veure mes

Luis López

Luis López és el Radio Dj espanyol més internacional. La seua carrera va començar a l'any 1992, després d'haver guanyat el Concurs Nacional dels 40 Principals. A partir d'ahí entrà a formar part de la cadena i va ser en septembre de 2002 quan assumeix la direcció del programa World Dance Music.

 

Veure mes

Dj Victor Perez

El Dj & Productor Víctor Pérez, a&r del segell electroscenei dj de la productora VFV que el du de gira per les principals sales i clubs, com festivals del tipus Medusa, Arenal Sounf, Sonido de Valencia, Remember de Fallas, 90s Homenaje a la Ruta i Baccanali Ibiza en Àmsterdam o Miami.

 

Veure mes

Dj Suri

A Dj Suri li avalen més de 15 anys punxant per tot el món i treballant per als millors djs, artistes i estrel·les pop internacionals, tenint junt a Chris Daniel més de 12 remixes en la prestigiosa llista Billboard incloent dos números 1 en la citada llista.

 

Veure mes

Dgrace

Dgrace, resident de Marina Beach és un dels djs que ha aconseguit fer-se un nom entre els top nacionals aquest any amb les seues actuacions en festivals com, Barcelona Beach Festival, Starlite i actuant junt a djs tan rellevants com Claptone, Nervo, Luciano, Sunnery James & Ryan Marciano i un sense fi d'artistes internacionals.

 

Veure mes

Coqui Selection

Coqui Selection és un dels djs més reconeguts i respetats del panorama nacional. Vint-i-set anys de carrera avalen el treball d'aquest dj i productor que ha aconseguit expotar la seua música tant dins com fora de les nostres fronteres.

 

Veure mes