img

Luis López és el Radio Dj espanyol més internacional. La seua carrera va començar a l'any 1992, després d'haver guanyat el Concurs Nacional dels 40 Principals. A partir d'ahí entrà a formar part de la cadena i va ser en septembre de 2002 quan assumeix la direcció del programa World Dance Music.

En 2008 aterra en Llatinoamèrica i baix l'eslògan "El Mundo No Gira, Lo Mueven Los Djs" es converteix en el programa dance de parla hispana més escoltat del món. Aquest autèntic referent de la radio li du a punxar en els festivals més importants de Llatinoamèrica, al mateix temps que la marca crea els seus propis Premis l'any 2017, els WDM Radio Awards que entrega en l'Estadi Azteza de Mèxic amb la presència dels grans pesos pesats de la indústria electrònica Martin Garrix, David Guetta, Steve Aoki entre d'altres, aconseguint una convocatòria superior a les 100.000 persones.

Arribant a més d'un milió doïdors cada setmana, Luis López ha passat l'ultima dècada transmitint i liderant l'electrònica a través de la gegantesca red 192 estacions dels 40 Principals en 12 països d'Amèrica LLatina.

L'esport sempre ha format part dels sus principals hobbies, no en va, Luis López és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, encara que no exerceix com a tal. Després d'acabar la carrer, va decidir dedicar la seua vida a l'altra seua gran afició, la música.