img

A Dj Suri li avalen més de 15 anys punxant per tot el món i treballant per als millors djs, artistes i estrel·les pop internacionals, tenint junt a Chris Daniel més de 12 remixes en la prestigiosa llista Billboard incloent dos números 1 en la citada llista, els quals varen ser remixes a Lady Gaga i Pink.

En l'actualitat tenen remixes oficials per a Lady Gaga, Pink, Paris Hilton, Wyclef Jean, Mónica Naranjo, Azealia Banks, Rozalla, Rebeka Brown, Soraya Arnelas, Offer Nissim, Maya Simantov, Pete Tha Zouk.

Cap destacar el remix oficial a Lady Gaga del seu últim single “Til It Happens To You”, cançò nominada a un òscar, seguent Suri, junt a Chris, els primers espanyols en treballar oficialment per a l'arxiconeguda i multipremiada Lady Gaga, havent aconseguit el remix ser el NÚMERO 1 en la llista Dance més importat del món "Billboard Dance Club Chart".

En aquest 2019 Suri ha recorregut el món en el seu X-posed 2K19 World Tour, Nova York, San Francisco, Montreal, Los Angeles, Chicago, Sao Paulo, Rio Janeiro, Bogota, Bangkok, Shangai, Taipei, i Dubai, són solament algunes de les ciutats que Suri ha recorregut aquest any, punxant en els millors festivales del Circuit Gay.

També va ser el dj principal de l'escenari Porta del Sol de l'Orgull de Madrid, on va actuar per a més de 25.000 persones.

Suri practica Running, Cross-fit i Natació.