img

Mónica X és la Dj espanyol més coneguda internacionalment, sempre en les llistes de les millors djs a nivell global. Ha pnxat per mig món, en més de 30 països, en els clubs i festivales més prestigiosos, així com amb els millors djs: Steve Aoki, Tiesto, Ferry Corsten, Nervo, Dimitri Vegas & Like Mike entre altres.

Podem destacar la seua residència en la discoteca Play (Donosti) i la seua actuació en el Medusa (Cullera). Com a productora compta amb 70 tracks i 15 recopilatoris súpervendes. També ha publicat el seu primer àlbum "This is X" en el que s'estrena com a cantant amb 3 tracks.

Treballa com a promotora amb la seua festa "Sex in the House", té el seu propi segell discogràfic digital que du el mateix nom i és directora de la seua Agència de Management "Work 4 Danz".

Tots la recordem per la seua aparició en TV en "Crónicas Marcianas" (Telecinco), presentant el recopilatori "Women Dj", que va ser disc d'or a l'any 2001. També ha participat com a actriu en películes com Hey, DJ!, és modelo, disenyadora gràfica, community manager i influencer. A més acaba de llançar la seua tenda online on trobaràs samarretes, motxiles, gorres, catifetes d'ordinador i molt més en www.djmonicax.com Una valenciana d'armes prendre!